Mijn achtergrond

Als personal coach begeleid ik mensen die authentiek, vitaal en bezield willen bloeien in leven, loopbaan, ondernemerschap en/of organisaties. Dat bloeien gaat niet altijd vanzelf. Vaak worden we hierin belemmerd door onzekerheid en het niet effectief benutten van onze talenten, kennis en vaardigheden. Niet zelden vinden vraagstukken op loopbaangebied hun oorsprong in de levensloop.

Dit heeft mij altijd gefascineerd en de rode draad in mijn leven is dan ook het begeleiden van mensen om tot bloei te komen in hun werk- en privéleven.

Met meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer en coach ben ik bekend met zowel het ondernemerschap, de uitzendbranche, HRM, de maritieme sector als met non-profit instellingen zoals onderwijs, gezondheids- en ouderenzorg.

MvKorlaar.jpg
– Je langs een veilige weg naar je bestemming leiden –
— Marijke van Korlaar

Om mijzelf nog beter te bekwamen in het begrijpen en begeleiden van mensen heb ik de opleiding psychosociologie gevolgd aan de SPSO/Academie Integrale Menswetenschappen in Utrecht. Vervolgens heb ik de Voortgezette Opleiding Creatieve Loopbaan Counseling bij drs. A. Verhoef van Studio Mattias in Zeist doorlopen.

Als gediplomeerd psychosociaal werker en met mijn kennis en vaardigheden, gecombineerd met mijn eigen parktijk ervaringen, ben ik een breed inzetbare coach voor mensen met loopbaan- en levensvragen.

Neem gerust contact met mij op voor een eerste kennismaking of woon een van mijn inspiratiesessies bij.