Mijn aanpak als personal coach

Naast mijn professionaliteit, die ik haal uit o.a. psychosynthese, mindfulness, transactionele analyse en neurolinguïstisch programmeren, bied ik een luisterend oor, een open hart en een veilige omgeving. Daarnaast beschik ik over inlevingsvermogen, betrokkenheid, nuchterheid en een grote dosis humor. Op welke manier wij te werk gaan, hangt mede af van jouw interesse.

Maatwerk

tapemeasure.jpg

Individuele of personal coaching is per definitie maatwerk. Het eerste gesprek is altijd een kennismakingsgesprek, gratis, vrijblijvend en 100% vertrouwelijk. In dat gesprek komen jouw uitdagingen, leer- of ontwikkelingsvragen aan de orde en bepalen we het plan van aanpak. Ook is dat het moment om in te schatten of we met elkaar kunnen werken.

 

Klik

handshake.jpg

Als het “klikt”, maken we samen afspraken over het aantal gesprekken en de frequentie. De duur van een gesprek is een uur.

De locatie is in principe bij mij thuis. Voor de liefhebber behoort wandelcoaching tot de mogelijkheden.

Ook bestaat de mogelijkheid om een van mijn periodieke inspiratiesessies bij te wonen. In dat geval wijken we uit naar het tuinhuis of een andere inspirerende locatie.

 

Interactie

Interactie.jpg

Ik maak gebruik van een aanpak die past bij jouw leerontwikkelingsvraag. Tijdens de gesprekken zal ik vragen stellen, confronteren en spiegelen.

De gespreksvorm wordt mogelijk ondersteund door verschillende werkvormen zoals geleide meditatie, visualisatie, tekenen, boetseren en/of schrijfopdrachten.

Welke vormen gekozen worden hangt mede af van jouw interesse. Het moet voor beiden een positief, creatief en inzichtelijk proces zijn, waar vooral ook plezier aan beleefd wordt.