Mijn specialisaties als personal coach

45plusVrouwen.jpeg

45+ vrouwen

Of je nu ondernemer, manager, leidinggevende of huisvrouw bent, er zijn fases in je leven waarbij je voelt dat het anders moet. Mijn ervaring is dat vrouwen in de 45+ leeftijd (te)veel ballen in de lucht moeten houden waardoor ze zichzelf tekort doen en de onzekerheid toeslaat. Je kunt ervoor kiezen om in het onaangename gevoel te blijven hangen en van vakantie tot vakantie te leven of te overleven.

Maar diep in je hart weet je dat er iets moet veranderen, maar je ziet er tegenop of je weet niet hoe je het aan moet pakken. Neem dan contact met mij op en maak een afspraak. Of schrijf je in voor een van mijn maandelijkse inspiratiesessies.

 

wandelcoaching

Een krachtige combinatie tussen wandelen en coachen. Door te wandelen kom je letterlijk in beweging en worden er actievere verbindingen gelegd tussen je linker- en rechterhersenhelft. Daardoor kun je helderder en frisser denken en kom je mogelijk sneller tot nieuwe inzichten en doorbraken. Onderbreek je dagelijkse routine en ga mee in het ritme van de natuur.

WalkingCoach.jpg

Iets voor jou? Kom in beweging en maak een afspraak. Een eerste kennismaking is altijd gratis en geheel vrijblijvend.